Vill du tjäna bitcoin gratis?

Vill du tjäna bitcoin gratis?

I vanlig ordning så springer vi runt på den vilda webben och stötte på en nygammal
“Här kan du tjäna pengar enkelt” koncept vilket alltid är lockande men som aldrig
möter ens förväntningar, lite som triss med enbart trista lotter.

Ni vet den där känslan innan ens sunda förnuft sätter igång och förklara återigen vilken idiot man är. Som sagt de florerar ett hav av liknande sidor och gemensam nämnare är alltid lättförtjänta pengar. Så här har du chansen att klicka sönder dig och låta mejl inkorgen översvämmas av spam, eller vad säg om en annan klassiker att referera en stackars väns mejladress och låta han/hon plötsligt få oväntat besök. Genomföra en undersökning, kolla reklam eller spela ett spel, visst låter de busenkelt?
Jag kan helt ärligt våga påstå att panta burkar branschen är helt klart mer lönsam, men de finns ju dom som påstår de motsatta och dessutom rekommenderat mig att påbörja min första klick i klick mot miljonen.

Sjätte sinnet.

Jag kan bara prata för egen del men mitt sjätte sinne utvecklades inte till något parapsykologiskt fenomen utan mer i magen och när magkänslan säger fuffens, då är de  just oftast fuffens. Dagens rekommendation är att lägga till ett bokmärke för svart listade sajter så har du i alla fall sorterat bort över 4400 domäner av den dåliga sorten.

http://www.badbitcoin.org/thebadlist/

Och har du inget bättre för dig om kvällarna och kollat slut på Narcos säsong 3, arbetslös eller bara rent av nyfiken så kan du likväl sitta och klick i klick tills du känner dig lika dum som jag va igår. Listar ett smakprov nedan på 3 sajter med bitcoin belöning.

Join thousands of others at Earncrypto and get rewarded in Bitcoin for doing things you already do online. Easier than mining Bitcoin and more profitable than Bitcoin faucets.

Want to earn free Bitcoin?

BTC Clicks – Den här sidan handlar om precis vad namnet antyder,  du får lov att klicka på reklam banners och får en ersättning på upp till 0,00100mBTC per klick.

http://btcclicks.com/

Sadomi –  En mer färg sprakande sida för spel som Hi-Lo Dice ( max 40 ), Dice roll ( max 0,5 BTC), Fortune Hunter 150%, Raffle first winner (23%) eller varför göra någonting alls ersättning s.k. Faucet 0.00003BTC / H.

https://www.sadomi.com/

© AdsOK Earn by Ads – Sajten bygger på Ads-annonser från betalande samarbetspartner som ersätter dig för reklamvisning, jag glömde avaktivera in sticks programmet Fair Adblocker i Chrome men ändå ökade saldot till 0,72$ av oklar anledning.

https://adsok.com/

Något är alltid bättre än inget

Ovan sajter är testade och prövade samt tillräckligt tillförlitliga att de ger ut någon typ av belöning och inte bara bluff och båg. Samtliga 3 accepterade även utbetalningar och kom för eller senare fram till våran plånbok. De vi gillade mest av allt men förstod minst av allt va bitcoin faucet (tappkran). Ersättningsgraden va i den minsta beståndsdelen av bitcoin så kallad “Satoshi” men vi gjorde faktiskt ingenting heller för att förtjäna någonting alls. För den som tycker listan va för kort just för Faucet kan svänga förbi Faucethub på https://faucethub.io/faucets/BTC.

//

Forget-Me-Not

“A member of the X-Men whom nobody can ever remember”

 

sv_SESWE
en_USENG sv_SESWE